Yaşar Hacısalihoğlu Akşam Gazetesi

Küresel saldırıya karşı yeniden milli mücadele 

FETÖ ikinci bir hamle yapabilirmi? Sürekli bu soruyu soruyoruz. Bunun cevabı bu örgütün uluslararası desteğinde saklı. Bu destek bütünüyle sonlanmadan bu maşa örgütün, bu gladyo yapılanmanın tekrar...

08 Temmuz 2017 | 207 okunma

FETÖ ikinci bir hamle yapabilirmi? Sürekli bu soruyu soruyoruz. Bunun cevabı bu örgütün uluslararası desteğinde saklı. Bu destek bütünüyle sonlanmadan bu maşa örgütün, bu gladyo yapılanmanın tekrar kullanılmayacağının ve son bir intihar saldırısına girişmeyeceğinin garantisi yoktur. 

Peki bu desteğin kesilmesi mümkün mü? Bunun cevabı da millet olarak gösterilecek iradede saklı. Türkiye’nin direnci, kararlığı ve halkın bütünleşerek ayağa kalkışı bu niyeti köreltebilir. İçeride kaşınabilecek hiçbir yapay karşıtlık ve ayrışma bırakılmayacak düzeyde devlet- millet bütünleşmesinin kuvvetlendirilmesi kaçınılmazdır. 

15 Temmuz saldırısını hiç kimse küçümsememelidir. Esasen yapılan küresel bir saldırıdır. Bu saldırıyı bütünüyle ilelebet püskürtmenin yolu, koşulsuz, amasız tam bağımsız Türkiye inancında ve kararlılığında iç bütünleşmeyi eksiksiz kılmaktır. Türk milletinin Çanakkale ruhunu yeniden ayağa kaldırmaktır. 

FETÖ gladyo yapılanmasının en önemli marifeti

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
HDP'nin yükünü taşıyamayanlar 23 Mayıs 2020 | 2.590 Okunma Türkiye'nin Rotası 19 Mayıs 2020 | 2.058 Okunma Kur saldırılarının hedefi ve cesaretlendirdikleri 12 Mayıs 2020 | 2.652 Okunma "Bu Devlet Milletinin Mecnunudur" 28 Nisan 2020 | 2.877 Okunma Sağlıkta Milli Mücadele 18 Nisan 2020 | 2.669 Okunma