Uğur Dündar Sözcü Gazetesi

Maganda dehşetini yaşayan mağdurdan mektup var!..

Hafta sonu, hamile eşi ile birlikte akşam yemeğine giderken Türkiye’yi ayağa kaldıran maganda saldırısına uğrayan Yunus Emre Bahçıvan’dan bir mektup aldım.

10 Temmuz 2019 | 660 okunma

Masum insanların durup dururken yaşadıkları dehşeti ve ruhsal travmaları anlatan mektubu, dikkatinize sunuyorum.

★★★

“Değerli Uğur Bey,
Öncelikle yanımızda olmanıza ve destekleyici duruşunuza çok teşekkür ederiz.
Aslında bizler için sıradan bir hafta sonu idi. Eşimle birlikte aracımızla akşam yemeği için yola çıktığımız sırada, asla tahmin edemeyeceğimiz bu üzücü olay başımıza geldi. Pendik-Kaynarca D-100 Karayolu’nda, Tuzla istikametine doğru giderken, kimliğini bilmediğimiz kişiler tarafından saldırıya uğradık. Olay şu şekilde gelişti:

★★★

En sağ şeritte seyir halindeyken, emniyet şeridinden gelen siyah renkte bir araç, polis ekiplerinin uygulamasını görmesi üzerine, ani şekilde aracımızı sıkıştırıp önümüze geçmek istedi. Eşim 7 aylık hamile ve daha önce 3 kez bebek kaybımız olduğundan, sürüş esnasında ani fren yapmaktan kaçınıp, aynı zamanda trafiği tehlikeye sokmamak için yoluma devam ettim.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.380 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma