Uğur Dündar Sözcü Gazetesi

İstanbul’un ballı kaynakları!..

Türkiye günlerdir TÜGVA’yı, (Türkiye Gençlik Vakfı) konuşuyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu TÜGVA, geçen...

15 Ekim 2021 | 260 okunma

Türkiye günlerdir TÜGVA’yı, (Türkiye Gençlik Vakfı) konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu TÜGVA, geçen hafta, Büyükada Şehir Hatları İskelesi’nde işgalci olduğu iddialarıyla gündeme geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, (İBB) iskelenin üst katındaki TÜGVA işgalini sona erdirmek için başlattığı girişim, bir grup vakıf üyesinin polis destekli engellemeleri sonucu tamamlanamadı!

★★★

TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu kamuoyuna yaptığı açıklamada “Adalarla ilgili son mahkeme kararında yargı bizi haklı buldu. Çünkü ortada bir tahliye kararı yoktu. Bizim vakıf çalışmalarımızın devamıyla ilgili bir karar çıktı. Bunu çok net söylüyorum” dedi.

Ancak çok geçmeden İstanbul 2. İdare Mahkemesi”nin, TÜGVA’nın tahliyenin durdurulmasına ilişkin talebini reddettiği ve boşaltma işleminin önünde hiçbir engelin kalmadığı ortaya çıktı!..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.382 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma