Uğur Dündar Sözcü Gazetesi

Fi-Yapı mağdurları ağlarken, sahibi “FETÖ”cülükten rüşvetle mi tahliye oldu?

Tarih; 14 Ekim 2010… Beşiktaş Kulübü’nün Nevzat Demir Tesisleri’nde, Başkan Yıldırım De­mirören’in deyimiyle “Kulüp tarihinin en önemli işi” ya­pılıyor! Başkan ve Fi...

08 Şubat 2019 | 1.452 okunma

Tarih; 14 Ekim 2010…
Beşiktaş Kulübü’nün Nevzat Demir Tesisleri’nde, Başkan Yıldırım De­mirören’in deyimiyle “Kulüp tarihinin en önemli işi” ya­pılıyor! Başkan ve Fi Yapı İnşaat Şirketi’nin sahibi Fikret İnan, kulüp tarihinin bu en önemli (!) işi için imza atıp el sıkışıyor! İnan, gazetecilere “Çok onurlu (!) bir iş oldu” diyor!.. Tarihi stadyum­daki “İnönü” adının önüne, yap­satçılıkla uğraşan şirketinin isminin konulması, yani bundan böyle Fi Yapı İNÖNÜ STADYUMU olarak anılması için, kulübe 2 yılda toplam 6.5 milyon dolar ödeyeceğini söylü­yor! Milli Mücadele kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucula­rından “İNÖNÜ”nün adı ile Fi Yapı yan yana gelince, kulüp tarihinin en önemli ve onurlu işi tamamlanmış oluyor!..

★★★

Oysa o tarihlerde finansman batağına sürüklenen Fi Yapı, taahhütlerini yerine getirmekte zorlanmaya başlıyor! (Ama gazetelere verdiği çarşaf çarşaf ilanlarla tüketicileri yanılttığından, SÖZCÜ’deki köşemde, 2012”den itibaren dile getirdiğim acı gerçeği kimsecikler yazamıyor!..)
Fi Yapı mağdurlarının bana yolladıkları mesajları okusanız, yüreğiniz yanar. Kimi eşinden ayrılmış, kimi borç batağına batmış, kiminin hayatı kararmış!.. Aralarında intihar edenler bile var. Mağdurlar “Ne olur bizim yaşadıklarımızı yaz” diye yalvarıyorlar! Ben de yazıyorum. İşte Fi Yapı gerçeği:

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.382 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma