Uğur Dündar Sözcü Gazetesi

“Erken Uyarı-Devlet Bilgisi”

Hanefi Avcı, Emniyet Teşkilatı'nın efsanevi isimlerinden biri olarak bilinir. Eskişehir'de Emniyet Müdürü olarak görev yaparken (2010), “Haliç'te Yaşayan Simonlar” adlı kitabiyla FETÖ tehlikesini...

07 Nisan 2017 | 447 okunma

Hanefi Avcı, Emniyet Teşkilatı'nın efsanevi isimlerinden biri olarak bilinir.
Eskişehir'de Emniyet Müdürü olarak görev yaparken (2010), “Haliç'te Yaşayan Simonlar” adlı kitabiyla FETÖ tehlikesini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren Avcı, adından çok söz ettirecek yeni bir kitap yazdı.
Deneyimli polis şefi “Erken Uyarı-Devlet Bilgisi” adını verdiği bu kitabında Türkiye'nin uçuruma doğru sürüklendiğini, önlem alınmadığı ve uyarılara aldırış edilmediği takdirde, büyük bir felakete uğrayacağımızı öne sürüyor.
İddiasını da devlet içerisinde FETÖ yöntemlerini kullanan yeni çetelerin varlığına dayandırıyor. Bu arada,15 Temmuz'dan 2 gün sonra, yani ülke darbe şokunu yaşarken, bu çetenin kendisine hazırladığı son kumpası da belgeleriyle ortaya koyuyor.
Türkiye'yi bekleyen büyük tehlikeden sıyrılmak için yapılacak ilk ulusal hamlenin, referandumda “HAYIR” oyu kullanmaktan geçtiğini belirtiyor…

*  *  *

“EVET” çıkması halinde ise oluşacak tabloyu şöyle özetliyor:
– Halkın temsilcisi Meclis'in yetkilerinin tek kişiye teslim edildiği Türkiye!..
– Meclis denetiminden sıyrılan, “Halk oyu ile geldim, güvenoyunu halktan aldım” diyecek bir Cumhurbaşkanı ile suç işleyen bakanların bile yargılanamayacakları Türkiye!..
– FETÖ yargısından kurtulmak için basının, muhalefetin kısaca milletin her türlü desteğine rağmen bu kez de iktidarın güdümüne giren yargının tek kişiye bağlandığı Türkiye!..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.382 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma