Şevki Yılmaz Yeni Akit Gazetesi

Şayet ders alınsaydı (2)

Türkiye’miz ve bilhassa İktidarımız tüm Siyonist ve Emperyalist Haçlı Küffar ile ve bilhassa Mısır, İran ve Suud vs. gibi ikiyüzlü Nifak yönetimleriyle zahiri ve batıni savaşa devam eden Filistinli...

26 Nisan 2024 | 0 okunma

Türkiye’miz ve bilhassa İktidarımız tüm Siyonist ve Emperyalist Haçlı Küffar ile ve bilhassa Mısır, İran ve Suud vs. gibi ikiyüzlü Nifak yönetimleriyle zahiri ve batıni savaşa devam eden Filistinli kahramanların ve silahsız Filistinli mazlumların ahlarını değil dualarını alıcı adımlarını açık ve net atmaya devam etmelidir!

Siyonist İtrail’in güçlenmesine sebep olacak Ülkemizdeki NATO üstlerinin İtrail’in kullanmasına asla izin vermemeli ve ekonomik ambargoyu acilen artırmalıdır!

İktidarımız seçim sonuçlarından şayet ders aldıysa Mazlum Filistin halkının çığlığına eylemleriyle koşarken diğer yandan da içimizdeki kriptoların tuzağıyla yıllar önce gerekli dikkati göstermediğimiz için toplumun farklı kesimlerinde oluşan mazlumzedelerin dualarını alıcı adımları acilen atmalıdır!

Sandıklara gitmeyen veya gidenlerin de desteklemediği bu milyonlarca küskün mazlumlarımız;

-Süresiz...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 373 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 225 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 392 Okunma