Sevilay Yılman Habertürk Gazetesi

Bahçeli'nin asıl derdi ne?

CHP’lilere göre iktidara yaranma duygusuyla bu tavrı sergiliyor. Diyorlar ki: “Sayın Bahçeli sarayın sözcülüğü haletiruhiyesi içerisinde bu eleştirileri yapıyor!” İktidar yanlılarına göre ise...

24 Haziran 2017 | 4.795 okunma

CHP’lilere göre iktidara yaranma duygusuyla bu tavrı sergiliyor. Diyorlar ki: “Sayın Bahçeli sarayın sözcülüğü haletiruhiyesi içerisinde bu eleştirileri yapıyor!” İktidar yanlılarına göre ise referandum öncesi iki parti arasında başlayan dostluğun, ortaklığın devamı adına bu pozisyonu alıyor.

Bilmiyorum belki de ben çok hin düşünüyorum ama CHP’nin “Adalet” yürüyüşü ve bu eyleme oldukça sert tondan muhalefet eden MHP Lideri Devlet Bahçeli konusunda bakış açım bu düşünülenlerden çok farklı! Çünkü MHP, CHP’ye sokakta yürüyor diye çok sert muhalefet yapıyor ama diğer yandan FETÖ’den tutuklanıp sonradan serbest bırakılan damatlarla ilgili AK Parti’ye de çakıyor.

Uzatmayayım lafı... Bana göre Devlet Bey’in derdi ne iktidara yaranmak, ne de iktidarla ahbap çavuş ilişkisini devam ettirmek! Onun tek bir derdi var; o da siyaset! Tabanını genişletmek, 2019 seçimlerinde bu genişleyen tabandan oy alabilmek için şimdiden yatırım yapıyor Sayın Bahçeli! Çünkü farkına vardı ki referandumdaki tavrı dolayısıyla AK Parti’ye oy veren, sempati duyan seçmenlerin de büyük sempatisi var kendisine ve partisine. İşte bu sempatinin devam etmesi ve sandıkta oya tahvili için bugünkü politikayı izliyor Devlet Bey!

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 540 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma