Salih Tuna Sabah Gazetesi

Onca şeyden sonra...

Adnan Oktar'ın eski müridi, FETÖ'nün de yeni muhibbi olan Taha Akyol'un mahdumunun ecnebi bir gazetede "dönemin başbakanı" Erdoğan'ı "otoriter" diyerek aşağılamaya çalıştığı bir yazısını eleştirdiğim için...

31 Ekim 2020 | 1.890 okunma

Adnan Oktar'ın eski müridi, FETÖ'nün de yeni muhibbi olan Taha Akyol'un mahdumunun ecnebi bir gazetede "dönemin başbakanı" Erdoğan'ı "otoriter" diyerek aşağılamaya çalıştığı bir yazısını eleştirdiğim için "ahlakımızı" sorgulamaya kalkışan gevşek bir köşe yazarı bir müddet sonra refikimiz Star gazetesinin Necip Fazıl ödülüne layık görülmüştü.

O günden sonra ödüller hakkında (dilim şişse de) yazmayacağım demiştim.

Ne ki, geçen gün sahipleri belli olan Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin hayırlı uğurlu olmasını dilemeden de geçmek istemem.

Ödül alanlar içinde Sadettin Ökten hocamız gibi mübarek insanlar var. Hepsini tebrik ederim.

Hazır yeri gelmişken naçizane bir beklentimi de dillendirmeden geçmeyeyim:

"Son İyi Şeyler" adlı ödüllü öykü kitabı, "Kanamalı Haydut" adlı mükemmel deneme kitabı, "Cumhuriyet Apartmanı" adlı belgesel romanı ve son romanı Ulufer'le (ve daha birçok eseriyle) Ahmet Kekeç'e ödül verilmesini beklerdim. (Biliyorum, sevgili arkadaşımın böyle bir beklentisi olmaz. Dillendirmemden de hazzetmeyecektir. Beni bağışlasın, içimden geleni yazdım.)
Neyse, takdir böyleymiş. Saygımız sonsuz...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarikat ve CHP kafası 07 Mayıs 2024 | 1.159 Okunma Bu kararları kim imzalatıyor? 04 Mayıs 2024 | 460 Okunma O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 607 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.391 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.638 Okunma