Salih Tuna Sabah Gazetesi

Kılıçdaroğlu’na yazık günah değil mi Soner?

Soner Yalçın kısa süre önce "muhalif mahalle baskısına" aldırış etmeden çok önemli bir yazı kaleme almıştı. Bu köşeciğin müdavimleri hatırlayacaktır, şu satırlarını...

07 Nisan 2018 | 2.163 okunma

Soner Yalçın kısa süre önce "muhalif mahalle baskısına" aldırış etmeden çok önemli bir yazı kaleme almıştı.
Bu köşeciğin müdavimleri hatırlayacaktır, şu satırlarını da iktibas etmiştim:
"ABD'nin elinde iki 'silahı' vardı: - Biri PKK...
/ - Diğeri FETÖ... / Amacı; FETÖ'yü darbeyle iktidara taşıyarak, PKK'yı hedefine ulaştırmaktı:
'Birleşik Kürdistan!' / Bu sebeple... Ne 7 Haziran 2015 ve ne de 1 Kasım 2015 genel seçimleri umurundaydı! Hükümet olmak değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı indirerek iktidarı tamamen ele geçirmek istiyorlardı!.."
Takdir edersiniz ki...
Erdoğan'ı iktidardan indirmek için şeytanla bile işbirliği yapacak tıynetteki "şebelekler mahallesinde" bunları söylemek az şey değildir.
Gelgelelim...
Aynı Soner Yalçın dün öyle bir yazı yazdı ki şaştım kaldım.
Maksadım polemik değil, anlamaya çalıyorum.
Bir defasında sevgili Yılmaz Özdil, "başka ülkelerin liderleri benim ülkemin liderine hakaret edemezler" diyerek Erdoğan'ı savununca, "Erdoğan şimdi seni milletvekili yapar" yollu öyle bir mahalle baskısına maruz kalmıştı ki, ancak Erdoğan'a hakaret ederek yakayı kurtarmıştı.
Soner Yalçın'ın kimseye hakaret ettiği falan yok, ama hali bana bunu çağrıştırdı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 282 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.230 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.141 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.961 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 335 Okunma