Salih Tuna Yeni Şafak Gazetesi

Demirtaş bu meczupların ağzına bakarsa

Barış olunca savaş isteyen, savaş olunca da barış isteyen “mahluklara” bilmem ki ne ad vereceğiz? Tek kişiden ibaret olsaydı, Cemal Hasan der geçerdik. Tam aksine bir yığın tip var, hatta...

28 Temmuz 2015 | 2.150 okunma

Barış olunca savaş isteyen, savaş olunca da barış isteyen “mahluklara” bilmem ki ne ad vereceğiz?

Tek kişiden ibaret olsaydı, Cemal Hasan der geçerdik.
Tam aksine bir yığın tip var, hatta, “aydın aşireti”nin alayı böyle.

Baksanıza Sevgili Çandar'a, nasıl da sahiplenmeye başladı “barış sürecini.” Daha düne kadar, “AK Parti size ne verdi de barış yapıyorsunuz” yollu PKK'ya sitem ediyordu.

Ama hakkını teslim edelim, içlerinde hiç kimse Cemal Hasan kadar öforik değil.
Bu yaşta nasıl enerjik, nasıl cevval; şappadak attı kendini Diyarbakır'a, “barış” güzellemeleri yapmaya başladı.
Barışa start verildiğinde de hiç vakit kaybetmemiş dağlara vurmuştu. Dağlarda ve Kandil'de PKK'lıların önüne yatıp, “Durun gitmeyin, Erdoğan'a güvenmeyin, savaşmaya devam edin, ne olur bizi satmayın, silah bırakmak ağrınıza gitmiyor mu…” yollu kendini telef etmişti.

Sözcü gazetesinin de kurumsal olarak bu tiplerden hiç farkı yok inanın.
Sanki dersin “barış sürecini” ihanet tesmiye eden bunlar değilmiş gibi Kandil'i bombaladı diye TSK'yı bir Erdoğancı ilan etmedikleri kaldı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 150 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.229 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.139 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma