Salih Tuna Sabah Gazetesi

Bu ikilinin samimiyeti

Millet zaten ondan bundan, hayat pahalılığından öfkesi burnunda, sataşacağı bir yer arıyor! Yeter ki sen hedef göster. Suriyeliler de malumunuz en zayıf halka. Ümit Özdağ işte böyle bir "damar" bulmuş, siyaseten...

02 Ağustos 2022 | 1.040 okunma

Millet zaten ondan bundan, hayat pahalılığından öfkesi burnunda, sataşacağı bir yer arıyor! Yeter ki sen hedef göster.
Suriyeliler de malumunuz en zayıf halka.
Ümit Özdağ işte böyle bir "damar" bulmuş, siyaseten ekmeğini çıkartmaya çalışıyor.
Anketlere bakacak olursak, bu işten hatırı sayılır kazanç da elde etmiş. İlerde ne olur bilemem ama Davutoğlu'nun iki katını elan geçmiş vaziyette.
Peki Davutoğlu ne yapıyor?
Kılıçdaroğlu ve avenesine vaktiyle söylediği "Onlar Ortadoğu bataklığına bulaşmayalım diyecekler ama biz o bataklık dedikleri Şam'ı, Şam-ı Şerif bilmişiz..." şeklindeki o hamasi nutkunu güncelleyerek Ümit Özdağ'a karşı mı çıkıyor?
Yani, sığınmacılara karşı gün geçtikçe artan ırkçı çıkışları mahkûm ederek, bir nevi Ümit Özdağ'ın yaptığının tersinden siyasi kazanç elde etmeye mi gayret ediyor?
Hayır, böyle bir gayreti yok.
"Biz olmasak Tayyip Erdoğan bir hiçti" gibi boş beleş lakırdılardan öteye geçmiyor.
Siyaset arenasındaki...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 284 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.230 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.141 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.961 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 335 Okunma