Resul Tosun Star Gazetesi

Her şeyin yenisi dostun eskisi ve cumhurbaşkanının tarafsızlığı

Evvelki gün Haliç Kongre Merkezi’nde eski dostların buluşması vardı. Cumhurbaşkanımızı eski dostlarıyla buluşturmak için değerli hocalarımız Nevzat Kor, Raşid Küçük ve...

02 Haziran 2015 | 111 okunma

Evvelki gün Haliç Kongre Merkezi’nde eski dostların buluşması vardı.

Cumhurbaşkanımızı eski dostlarıyla buluşturmak için değerli hocalarımız Nevzat Kor, Raşid Küçük ve Kahraman Emmioğlu ile değerli kardeşim Sibel Eraslan hanımefendinin organize ettiği M. Tevfik Göksu kardeşimin sunumunu yaptığı bir program vardı.

Programın açış konuşmasını yapan Nevzat Kor hocamız her zamanki samimiyetiyle dün ve bugünü karşılaştırıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vurgu yaptıkça salonda yer yerinden oynuyordu.

Tertip heyeti adına ikinci konuşmayı yapan Sibel hanım ise Türkiye- Arakan-Washington üçgenindeki hatıralarını aktarırken hepimizi duygulandıran anekdotlara yer verdi.

Arakan’dan getirdiği ve cumhurbaşkanına hediye ettiği şehit toprağı ise güne damgasını vuran unutulmaz bir hatıra olarak tarihe geçti. Çünkü Cumhurbaşkanı konuşmasında öldüğünde bu toprağın kabrine konmasını vasiyet ederek salonu hıçkırıklara boğdu.

*** 

Tabiî ki günün en önemli kısmı cumhurbaşkanın konuşmasıydı.

Salon gençliğinden beri yol arkadaşlığı ettiği eski dostlarıyla hınca hınç dolu olunca söz Milli Nizam’dan başladı.

Cumhurbaşkanı Milli Nizam, Milli Selamet, Refah ve Fazilet sürecindeki yol arkadaşlarını selamlarken Erbakan hocayı rahmetle ve minnetle anması programın en coşkulu dakikalarıydı.

Sıkıntılı, meşakkatli, zorlu ve yasaklı yıllardan günümüze değişimi anlatan cumhurbaşkanı sözü muhalefete getirip isimlerini de anarak konuşmasını sürdürdü.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmana gelen semtler! 28 Mayıs 2023 | 1.861 Okunma Rehaveti de yenelim Türkiye kazansın! 23 Mayıs 2023 | 419 Okunma Sinan Oğan'a açık mektup! 21 Mayıs 2023 | 1.328 Okunma İkinci turda inşallah! 16 Mayıs 2023 | 483 Okunma Entrikalar, tefrikalar, vesayetler ve hıyanetler! 14 Mayıs 2023 | 333 Okunma