Nedim Şener Hürriyet Gazetesi

FETÖ’cüler Amerika’daki tecavüz skandalını nasıl örttüler?

Okuyanlar bilir, bu köşede FETÖ ile ilgili yazılarımda böyle konulara girmem. Ama ahlak dışılığı yanında hukuki skandalı boyutu yaşananları anlatmak gerekliliğini ortaya çıkardı.

23 Eylül 2020 | 4.670 okunma

Aliya İzzetbegoviç’in çok değerli bir sözü var: “Savaş ölünce değil, düşmana benzeyince kaybedilir. Siz siz olun, zalimle mücadele ederken ona benzemeyin.”

O yüzden Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele hep hukuk, ahlak içinde yürütüldü.

Ne onlar gibi kumpas kuruldu, ne de yalana, iftiraya başvuruldu.

Çünkü en büyük tehlike onlara benzemekti.

Bu terör örgütüyle hukuk içinde mücadele edildi.

Kişisel olarak da zaman zaman bana mağdurların aktardığı ya da kamuoyuna yansıyan, münferit olarak gördüğüm ahlak dışı olayları hiç gündemime almadım.

Evet, onların hâkimleri, polisleri, savcıları, askerleri; kumpasçı, ahlaksız, sınır tanımaz, yalancı, şeref yoksunu, kendi halkına silah doğrultan, cinayet işleyen, katliam yapan, meşru hükümeti devirmeye çalışan darbeci teröristlerdi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İkinci 17 Aralık kumpasının anatomisi 20 Mayıs 2024 | 3.176 Okunma FETÖ’ye diyet borcu olan Emniyet’teki kuklalar 17 Mayıs 2024 | 4.025 Okunma Bahçeli’nin ‘Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo’ sözleri Engin Dinç’e mi dayanıyor 15 Mayıs 2024 | 4.248 Okunma Cumhur İttifakı’na Nurcu-Okuyucu Emniyet-Yargı darbesinin adı “Temiz Eller operasyonu” 13 Mayıs 2024 | 6.338 Okunma FETÖ’cüleri çıldırtan Casusluk Yasası 10 Mayıs 2024 | 1.970 Okunma