Murat Gülderen Posta Gazetesi

Sanatla büyüyecek

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki yerli mobilya markası İstikbal, üzerinde ünlü ressam Devrim Erbil’in İstanbul temalı eserlerinin bulunduğu mobilyalarını dün İstanbul’daki Esma Sultan...

22 Temmuz 2020 | 170 okunma

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki yerli mobilya markası İstikbal, üzerinde ünlü ressam Devrim Erbil’in İstanbul temalı eserlerinin bulunduğu mobilyalarını dün İstanbul’daki Esma Sultan Yalısı’nda tanıttı.

Etkinliğe pandemi dolayısıyla Bodrum’daki evinden canlı olarak bağlanan Devrim Erbil, “Eserlerimi dolap kapaklarında, masa ve koltuklarda görüp, insanların yaşamına dokunduğunu hissetmek bana büyük bir heyecan verdi” dedi.

YENİ PROJELER

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal da şirketlerin büyümesini sadece finansal rakamlarla değil, kültür-sanat, tarih, spor gibi bir çok alanda projeler üretmek veya mevcut projelere destek olmalarıyla da değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Gülal “Erciyes Anadolu Holding ve mobilya sektöründeki en değerli markalardan biri olan İstikbal Mobilya’nın da kültür, tasarım ve sanat odaklı bir projeye imza atmış olmasından dolayı gurur ve mutluluk duyduk” diye konuştu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 73 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma