Melih Altınok Sabah Gazetesi

Dişlerini sıkarak her şey çok güzel olacak demek

Geçen gece Cem Küçük'ün "Ekrem İmamoğlu Nagehan'ın tüm sorularını taca atıyor" twiti önüme düştü. Cem'in Nagehan Alçı'ya iltimas geçeceğini tahmin ediyordum ama yine de TV'yi açıp programı başa aldım...

29 Mayıs 2019 | 2.663 okunma

İzlemeye koyuldum.
Evet, İmamoğlu her zaman olduğu gibi soruları yine taca atıyordu. Ama yayın boyunca İmamoğlu'na sorulmuş ciddi, zor bir soru da görmedim.
Hatta bir ara İmamoğlu Nagehan'ın iltifatlarından bunalarak (kendisine faydasının olmadığını düşünüyor olmalı) "Ben bundan sonra sizinle program yapayım bari" diye espriler yaptı.
Tabii Sözcü'den Deniz Zeyrek'in "İstanbul'daki israfı azaltarak elde edeceğiniz gelirle neler yapacaksınız Sayın Başkan" türünden terletici sorularını ve "Ama Binali Yıldırım'a böyle yüklenilmiyor" şeklindeki sitemlerini saymazsak!

***

Hakkını yemeyeyim. Programın moderatörü Didem Yılmaz'ın "Arkadaşlar soru sorun tartışmayın" uyarılarını sık tekrarladığı programda kayda değer tek hamle sanırım Habertürk yazarı Mehmet Akif Ersoy'dan geldi.
Zaten programda hâlâ bu soru üzerinden tartışılıyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 475 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.225 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.790 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.016 Okunma