Mehmet Şevket Eygi Gazeteoku

Müslümanlar Üzülün Öfkelenin

1- Halka sorulmadan, referandum yapılmadan, Müslüman halk istemediği halde, “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” prensibine yüzde bir milyon aykırı olarak, insan hakları ve din hürriyeti çiğnenerek;...

05 Temmuz 2017 | 777 okunma

1- Halka sorulmadan, referandum yapılmadan, Müslüman halk istemediği halde, “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” prensibine yüzde bir milyon aykırı olarak, insan hakları ve din hürriyeti çiğnenerek; Ayasofya’nın camilikten çıkartılmasını, müze yapılmasını yasal sınırlar içinde protesto edin, bu haksızlığa öfkelenin.

2- Yakın zamana kadar dünyanın sayılı tahıl ambarlarından biri olan ülkemizin, bugün dışarıdan ekmeklik buğday ithal etmek zorunda kalmasına öfkelenin.

3- Devletin, birtakım kadınlara yasal vesikalarla seks köleliği yaptırmasına, bundan KDV ve gelir vergisi almasına, bu parayı bütçesine koymasına öfkelenin.

4- Çok uzak olmayan tarihlerde, genelevler imparatoriçesi Madam Manokyan’a, resmî törenle vergi rekortmenliği ödülleri verilmesine öfkelenin.

5- 2016 olimpiyatlarında İngiltere dünya ikincisi olurken Türkiyenin dibe düşmesine, nal toplamasına öfkelenin.

6- Yine 2016 PİSA eğitim yarışmasında, yetmiş küsur ülke içinde Singapur dünya birincisi olurken, Türkiyemizin 50’ci sıraya düşmesine öfkelenin.

7- Ülkemizin, uluslararası şeffaflık ve temizlik notunun 100 üzerinden 41 olmasına öfkelenin.

8- Mekke-i Mükerreme’ye ibadet için gitmiş olan iki grubun, o emin beldede sopalarla dövüşmesine, kafaların kırılmasına, kan akmasına öfkelenin.

9- Güney Kore muazzam bir otomotiv ve elektronik sanayiine sahip iken, Türkiye’nin yüzde yüz millî ve yerli otomobili ve cep telefonu olmamasına öfkelenin.

10- Birtakım rezil gazete ve tv’lerin yaptığı iğrenç müstehcen yayınlara, bu yayınların sebep olduğu iğrenç taciz ve tecavüzlere öfkelenin.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.394 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma