Mehmet Ocaktan Karar Gazetesi

Saadet Partisi Asiltürk’le intihar dalışı yapar mı?

Asiltürk’le birlikte gemiye kimler atlar bilemem, ama Saadet camiasının bu intihar dalışına katılmak niyetinde olmadığı kesin.

29 Ocak 2021 | 1.684 okunma

Son günlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “evde ziyaret” hamlesini yeni bir siyasi arayışın, bir başka deyişle kan kaybeden AK Parti-MHP koalisyonuna biraz olsun nefes aldırmanın bir tezahürü olarak değerlendirmekte yarar var.

Her ne kadar koalisyon ortakları, her gün kötüleşen ekonomide enflasyonun, işsizliğin halkın tahammül sınırlarını aştığı bir ortamda kağıt üzerinde her şeyin güllük gülistanlık olduğu, Türkiye’nin yükseliş trendine girdiği gibi yapay bir algı oluşturmada çok başarılı olsa da hayat pahalılığını birinci elden yaşayan büyük kitleler ülkenin nereye gittiğinin farkındalar.

Şu bir gerçek ki Türkiye’deki yazılı ve görsel medyanın yüzde 90’ı iktidarın tam denetimi ve kontrolü altında olduğu için topluma muhteşem bir Türkiye resmi çizmek son derece kolay.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Terörsüz Türkiye’ye evet ama mış gibi yaparak mümkün mü? 05 Aralık 2025 | 41 Okunma AK Parti vazgeçti peki CHP merkeze yürüyebilir mi? 03 Aralık 2025 | 495 Okunma Ortodoks solu ve merdiven altı İslamcılığı aşamazsak… 01 Aralık 2025 | 336 Okunma Adalet ve özgürlük yoksa toplum güvende değildir 28 Kasım 2025 | 80 Okunma Gizlice İmralı’ya gidildi ama daha turpun büyüğü heybede… 26 Kasım 2025 | 2.028 Okunma