İsmail Kılıçarslan Yeni Şafak Gazetesi

Kadın örgütleri neredeymiş?

Bolu Belediye Başkanı olacak ahlaksız, terbiyesiz, çöplük herif var ya. İşte o ahlaksız, terbiyesiz, çöplük, insanlık düşmanı ayyaş herif bir kadın hakkında olmadık bir terbiyesizlik yaptı...

04 Eylül 2021 | 476 okunma

Bolu Belediye Başkanı olacak ahlaksız, terbiyesiz, çöplük herif var ya. İşte o ahlaksız, terbiyesiz, çöplük, insanlık düşmanı ayyaş herif bir kadın hakkında olmadık bir terbiyesizlik yaptı ya. Bir koro, ezikliğini, kompleksini, yetersizliğini ispat eder gibi başladı yine: “Kadın örgütleri nerede?”

Bu soruyla güya şunu sormuş oluyor: “Her kadın meselesinde ayağa kalkan, tepki veren kadın örgütleri söz konusu başörtülü bir kadına açık cinsel ima barındıran bir taciz olduğunda nerede?”

Soru o değil benim şaşkın, ezik, kompleksli arkadaşım. Soru o değil. Soru şu: “Senin, bir başörtülü kadına hakaret edildiğinde ortalığı yıkacak, o terbiyesiz, çukur herife hayatı dar edecek, rahat nefes almayı özler hale getirecek kadın örgütlerin, STK’ların, organizasyonların nerede?” Sivil inisiyatifin nerede?

Boynunu...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal çürüme yazıları 6: Gösterişli sefalet cumhuriyeti 30 Nisan 2024 | 3.469 Okunma Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 416 Okunma Sosyal çürüme yazıları 5: Varlık vehmi cumhuriyeti 27 Nisan 2024 | 337 Okunma Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 452 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 918 Okunma