İsmail Kılıçarslan Yeni Şafak Gazetesi

Görüyon de mi Türkiye’yi!

Tarihin bazı anları vardır. Tam o an geldiğinde bir vatanın parçası, bir topluluğun üyesi, bir fikrin savunucusu, bir yolun yolcusu olduğunuz için gururlanır ya da kahrolursunuz. Video: Görüyon de mi...

20 Mart 2018 | 234 okunma

Tarihin bazı anları vardır. Tam o an geldiğinde bir vatanın parçası, bir topluluğun üyesi, bir fikrin savunucusu, bir yolun yolcusu olduğunuz için gururlanır ya da kahrolursunuz.

Video: Görüyon de mi Türkiye’yi!

Amerika büyük bir ülke midir? “Evet, elbette büyük bir ülkedir. Hatta dünyanın en büyük ülkesidir” cevabını verdiyseniz üzülürüm, ama şaşırmam. Zira günümüzde büyüklük, sadece bir cesamet meselesi haline gelmiştir. Oysa büyüklüğün cisimle ilgisi pek azdır. Büyüklük, başka, bambaşka bir yerdedir.

Niye böyledir bu? Son derece güncel bir meseleden hareketle anlatmayı deneyeyim.

Dün, ordumuzun şanlı Mehmetçikleri Afrin’i ele geçirdi malum. Allah’a şükürler olsun ki “her ev bir kale olacak” yaveleri ellerinde patladı teröristlerin. Şanlı Mehmetçiğin geldiğini görünce arkalarına bakmadan kaçtılar. Ordumuz Afrin’i neredeyse “yürüme hızında” ele geçirdi. Emperyalizmin don lastiği olmayı marifet sayan siyasal Kürt hareketi bir kez daha yerle yeksan oldu.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsmailağa buluşması: Sahi nedir bu Halidilik meselesi? 05 Mayıs 2024 | 579 Okunma İsmailağa buluşması 04 Mayıs 2024 | 1.748 Okunma Sosyal çürüme yazıları 6: Gösterişli sefalet cumhuriyeti 30 Nisan 2024 | 3.472 Okunma Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 416 Okunma Sosyal çürüme yazıları 5: Varlık vehmi cumhuriyeti 27 Nisan 2024 | 338 Okunma