Hikmet Genç Akşam Gazetesi

Ooh suyundan da koy!..

İndirim sözü verdiği neredeyse her şeye zam yaptı. Ahan da yazın bir köşeye. Yapmaya da devam edecek.  Biliyoruz yahu, morfinlenmiş grup sorgulamayacak isyan da etmeyecek. Biz bir türlü alışamadık, nakısa...

30 Kasım 2019 | 2.999 okunma

İndirim sözü verdiği neredeyse her şeye zam yaptı. Ahan da yazın bir köşeye. Yapmaya da devam edecek. 

Biliyoruz yahu, morfinlenmiş grup sorgulamayacak isyan da etmeyecek. Biz bir türlü alışamadık, nakısa bizde!.. 

Kucaklayıcı Ekrem, taksiye, dolmuşa, vapura, halk ekmeğe..vs, zam yaptı. (Gerçi bize göre zam, ona göre “Finansal düzenleme”…) 

İleri Biyolojik Arıtma Tesisi projesini iptal etti. ‘Temel atmama’ töreni düzenledi. Gerekçe olarak ortaya koyduğu, “proje maliyeti, yeşil alan talanı, İTÜ raporu..vs,” ile ilgili söylediği her şey palavra çıktı. 

Suya yüzde 20 zam diye verdikleri teklifin kademeli olarak yüzde 80 zam oranına ulaştığı ortaya çıktı. Seçimlerde “İndirim yapacağım” diye söz vermişti. Meğer “bindirmeye” niyetliymiş!.. 

Allah’tan suya zam yapılmasını öngören madde İBB Meclisi’nde AK Parti ve MHP üyelerinin oylarıyla reddedildi

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.100 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 455 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma