Fikret Bila Halk TV

Kaybetme Korkusu

Seçimlere iki hafta kala miting medyalarından yansıyan görüntüler oy desteği ve moral açısından üstünlüğün muhalefette olduğunu gösteriyor. Ramazan ayının ve bayramın geçmesinden sonra...

01 Mayıs 2023 | 433 okunma

Seçimlere iki hafta kala miting medyalarından yansıyan görüntüler oy desteği ve
moral açısından üstünlüğün muhalefette olduğunu gösteriyor.

Ramazan ayının ve bayramın geçmesinden sonra siyasi partiler meydan mitinglerini sıklaştırdılar. Bir günde birkaç ilde mitingler düzenleniyor.

Millet İttifakı’nın otak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitinglerine heyecanlı, coşkulu, dinamik, büyük kitleler katılıyor. Bu meydanlarda değişim rüzgarı güçlü esiyor.

Kılıçdaroğlu’nun mitinglerinde bu heyecan her bölgede kendini gösterdi. Karadeniz, Orta Anadolu, Trakya, Ege, Akdeniz, Güneydoğu illerinde Kılıçdaroğlu’na ilgi büyüktü.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in seçim bürosu açma törenleri bile kendiliğinden büyüyen mitinglere dönüşüyordu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da Kılıçdaroğlu’yla birlikte ve tek başlarına düzenledikleri mitinglerdeki ilgi, heyecan çok büyüktü.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Önceki Genelgelere Ne Oldu? 15 Mayıs 2024 | 181 Okunma Emekliler İçin Örgütlü Muhalefet 13 Mayıs 2024 | 183 Okunma Fakirleşme Mesajı 10 Mayıs 2024 | 322 Okunma Türkiye’nin Çıkış Yolu 08 Mayıs 2024 | 317 Okunma Bir Taşla İki Kuş 06 Mayıs 2024 | 821 Okunma