Fehmi Koru Fehmi Koru

Reform mu dediniz? Osmanlı’da da en çok konuşulan sözcüktü ‘ıslahat’…

İster ‘reform’ ister eski deyimle ‘ıslahat’ sözcüğü kullanılsın, bugünkü hükümetin kendisini bana beğendirecek işler yapabileceğinden çok kuşkuluyum.

14 Kasım 2020 | 2.254 okunma

AK Parti’den hala umudunu kesmeyen, sorunların varlığını kabul etse bile birkaç küçük fırça darbesiyle işlerin düzelebileceğini düşünen, bu sebeple de ‘reform’ sözcüğünü yetkililerin kullandığını işitince sevinenlerdenseniz, kendinizi yalnız hissetmeyiniz diye uyarayım:

Yalnız değilsiniz.

Kamuoyu yoklamalarına göre o malum soruya muhatap olunca hala “Oyum AK Parti’ye” diyenlerin oranı yüzde 28.5…

Umudunu yitirmeyen insanlar…

Gözü muhalefete kaymış, ancak orada da fazla umut ışığı görmediği için kendisini muallakta hisseden yüzde 25.3 oranında bir başka kalabalık grup daha var; sandık zamanı gelince onlardan bir bölümünün eski alışkanlıklarıyla AK Parti’ye oy kullanabileceğini de hesaba dahil etmekte yarar var.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 255 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 1.738 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.371 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 754 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.300 Okunma