Fehmi Koru Fehmi Koru

Nass’ ve ‘sukûk’ gibi kavramlar eşliğinde futbolu değerlendirdim

Hep yenmeye, kazanmaya, herkesten bir adım önde olmaya kendimizi şartlamışız, yerimizi terk etme veya yenilme ihtimali belirdiğinde, iktidarı kaybetme, birincilik kürsüsüne çıkamama durumunda ne yapacağımızı...

18 Şubat 2022 | 656 okunma

Hep yenmeye, kazanmaya, herkesten bir adım önde olmaya kendimizi şartlamışız, yerimizi terk etme veya yenilme ihtimali belirdiğinde, iktidarı kaybetme, birincilik kürsüsüne çıkamama durumunda ne yapacağımızı bilemiyoruz.

Fenerbahçe futbol takımı dün gece bir uluslararası turnuvanın İstanbul’da yapılan maçında yabancı rakibine 3-2 mağlup oldu. Daha yenilen ilk golden itibaren taraftar kitlesi oyuncuları ıslıkla, maç bitince yönetimi sloganlarla protesto etti.

Futbol sonuçta topla oynanan bir oyun ve her spor gibi onda da yenmek kadar yenilmek de doğal.

Taraftar her zaman yenmek ve takımın her yıl şampiyon olmasını istiyor.

Olmuyor, olamıyor işte.

Ben de Fenerbahçeliyim, takımımın elbette her maçtan galip çıkmasını, sezon sonunda şampiyon olmasını arzu ediyorum; yenildiği zaman sinirleniyor, tepki de veriyorum.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı.. Sevindim ama… 18 Mayıs 2024 | 2.063 Okunma Kobani davasında verilen cezalar, bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı  17 Mayıs 2024 | 3.811 Okunma Bahçeli “İnşallah Türkiye değişmez” demişti.. Ülkemiz eski Türkiye’yi anımsatan ‘darbe’ sözcüğüne rağmen çok değişti… 16 Mayıs 2024 | 1.729 Okunma Üç polis devlet adamlarını töhmet altında bırakacak bir ‘kumpas’ mı kurmuş? ‘Andıç’ olayını hatırladım… 15 Mayıs 2024 | 3.476 Okunma Tasarruf tedbirleri patronları sevindirmiş.. Cadde ve sokaklarda LED ışıklandırmaya geçilecekmiş… 14 Mayıs 2024 | 2.205 Okunma