Tasarruf tedbirleri patronları sevindirmiş.. Cadde ve sokaklarda LED ışıklandırmaya geçilecekmiş…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in dün açıkladıkları ‘kamuda tasarruf ve verimlilik paketi’ hakkında kim ne söylemiş öğreneyim diye...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in dün açıkladıkları ‘kamuda tasarruf ve verimlilik paketi’ hakkında kim ne söylemiş öğreneyim diye gazete sitelerinde dolaşırken karşıma ilginç bir haber çıktı. 

“İş dünyasından tam destek” haberi…

Patronlar paketi beğenmişler…

Herhalde günlerdir paketten kendilerine de dokunabilecek rahatsız edici birkaç madde çıkabileceği beklentisi içerisindeydi patronlar; açıklanan tedbirleri öğrenince müthiş rahatlamış olmalılar.

Onlara dokunan hiçbir şey yok bu pakette…

Günler ve günler boyu gazete sütunları ile ekranlarda paylaşılan görüşleri fazla önemsememiş paketi hazırlayanlar. Kamuda şişirilmiş kadrolara dokunulmayan, geçmişteki yanlış yatırımlar ile masraflı harcamalardan kurtulmayı amaçlamayan bir paketle yetinmişler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti hayvanları korumada yalnızları oynuyor 26 Temmuz 2024 | 995 Okunma Listede adım yok, üzüntülüyüm 25 Temmuz 2024 | 3.055 Okunma Biden’den Trump’a dengeyi değiştirebilecek bir sürpriz… 23 Temmuz 2024 | 1.617 Okunma Şifreleri doğru çözdüysem, ortaklık üç vakitte… 21 Temmuz 2024 | 4.232 Okunma Trump suikastçısı bana kimi hatırlattı bir bilseniz… 19 Temmuz 2024 | 1.050 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar