Fehmi Koru Fehmi Koru

İYİ Parti nihayet başına gelenin ‘operasyon’ olduğunu anladı ama adres konusunda hatalı

Parti içi ve çevresinden gelen eleştirilerin sonunda istifalara dönüşmesiyle sarsılan İYİ Parti’nin sözcüsü Kürşad Zorlu, dün, ilginç bir açıklama yaptı. Dediği şu:...

19 Aralık 2023 | 0 okunma

Parti içi ve çevresinden gelen eleştirilerin sonunda istifalara dönüşmesiyle sarsılan İYİ Parti’nin sözcüsü Kürşad Zorlu, dün, ilginç bir açıklama yaptı.

Dediği şu: “Partimize yönelik manipülatif, bütünleşik, yer yer planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum.”

Ve ardından daha da ilginç cümle geldi: “Bunun adı operasyon siyasetidir.”

Bilmiyorum başkaları da kullanmış mıdır, ama İyi Parti’nin istifalara yol açan iç kargaşasının bir ‘operasyon’ olabileceğini açıkça ifade eden benim.

Hiç kuşkuları olmasın; İYİ Parti şu anda ilk seçimde ciddi bir tökezlemeyle karşı karşıya kalabileceği bir ortama sürükleniyor ve bunun adı da operasyondur.

Konuda buraya kadar anlaşıyoruz, ancak açıklamanın bütününe baktığımda, sözcünün görüşü partinin vardığı kesin tespit ise, onlarla bu noktadan sonra ayrılıyorum.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı.. Sevindim ama… 18 Mayıs 2024 | 850 Okunma Kobani davasında verilen cezalar, bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı  17 Mayıs 2024 | 3.391 Okunma Bahçeli “İnşallah Türkiye değişmez” demişti.. Ülkemiz eski Türkiye’yi anımsatan ‘darbe’ sözcüğüne rağmen çok değişti… 16 Mayıs 2024 | 1.720 Okunma Üç polis devlet adamlarını töhmet altında bırakacak bir ‘kumpas’ mı kurmuş? ‘Andıç’ olayını hatırladım… 15 Mayıs 2024 | 3.472 Okunma Tasarruf tedbirleri patronları sevindirmiş.. Cadde ve sokaklarda LED ışıklandırmaya geçilecekmiş… 14 Mayıs 2024 | 2.203 Okunma