Fehmi Koru Fehmi Koru

Herkesten aynı ses çıkarken, Brunson konusunda üç farklı tezle karşılaştım. İlginç…

Her kafadan ayrı bir ses çıkan Türkiye yerine ‘tek sesli’ ve bununla iftihar eden bir Türkiye olduk diye düşünenlerimiz çok; büyük çapta doğru bir Türkiye tablosu da bu. Sadece medya değil tek sesli olan...

01 Ağustos 2018 | 12.842 okunma

Her kafadan ayrı bir ses çıkan Türkiye yerine ‘tek sesli’ ve bununla iftihar eden bir Türkiye olduk diye düşünenlerimiz çok; büyük çapta doğru bir Türkiye tablosu da bu.

Sadece medya değil tek sesli olan, siyasette de pek fazla aykırı bir ses duyulmuyor. MHP zaten iktidarın ortağı; CHP ile İYİ Parti 24 Haziran öncesinde beklentilerini o kadar yükseğe çıkardılar ki, alınan sonucu büyük bir yenilgi gibi görüp farklı görüş açıklamaya çekiniyorlar.

Hiç değilse bana öyleymiş gibi geliyor.

Gazetelere haberleri ve köşe yazıları için göz gezdirirken bazen tek bir gazete ve tek bir yazar okuyormuş hissine kapılmamak elde değil.

Dün de öyle bir gündü. Neredeyse bütün gazeteler “ABD’ye göbekten bağlı değiliz” manşetleriyle ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan‘a ait o sözü konu seçmiş yazarların yorumlarıyla çıktı.

Siyasilerin aynı konudaki açıklamaları da, iktidar ve muhalefet olarak, birbirinden çok farklı değildi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 2.786 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 705 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.885 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.403 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 754 Okunma