Fehmi Koru Fehmi Koru

“Gençlik AK Parti’ye oy verir mi?” sorusuna cevabım: Neden versin?

Ülkenin nüfusu içerisinde en kalabalık bölümü teşkil ettiği bilinen gençlerin iktidar partisinden uzak durduğu, politikalarını beğenmediği, önüne sandık geldiğinde oy tercihini farklı partiler için kullanacağı yolundaki değerlendirmeler yanlışmış…

30 Haziran 2020 | 11.874 okunma

AK Parti’nin iltifatına mazhar yazarlar durumun hiç de öyle olmadığını, olamayacağını o kadar keskin ifadelerle yazıyorlar ki, yazdıklarını okuyunca benim bile ikna olasım geldi.

YouTube azizliği

Konuyu biliyorsunuz: Sınavlar haftasında sosyal medya platformu YouTube kanalında gençlere hitap etti AK Parti genel başkanı sıfatını da koruyan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve canlı program boyunca bazısı hoş kaçmayan gelişmeler yaşandı.

“Bizden oy yok” gibi tepkiler geldi…

Organize bir tepkiymiş bu. Öyle olduğu da, tepki gösteren sayısının o sırada yayına dinleyici olarak katılanların sayısından daha fazla olmasından belliymiş. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.705 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.585 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.248 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 879 Okunma Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 1.464 Okunma