Fehmi Koru Fehmi Koru

Dün gece futbolun kalbi İstanbul’da attı.. Maçı izlerken aklım siyasete takılıydı…

Bu yılın futbol takımı hiç kuşkusuz Manchester City… İlkay Gündoğan’ın kaptanı olduğu City bu yıl İngiltere’de hem Premier Lig’de, hem FA Kupası’nda şampiyon olmuştu; dün gece...

11 Haziran 2023 | 651 okunma

Bu yılın futbol takımı hiç kuşkusuz Manchester City

İlkay Gündoğan’ın kaptanı olduğu City bu yıl İngiltere’de hem Premier Lig’de, hem FA Kupası’nda şampiyon olmuştu; dün gece de İstanbul’da yapılan final maçında İtalyan İnter takımını yenerek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmayı başardı.

Büyük bir başarı bu.

İstanbul böyle bir finale evsahipliğini en mükemmel şekilde yaptı.

Maçtan sonraki kutlamaları en geniş biçimiyle vermek yerine izleyicileri reklama boğan yayıncı kuruluşun bu ayıbını sineye çekmek yerine, bir yolunu bulup aynı yayını sunan İngiliz kanalına geçtim.

Takımlarının şampiyonluğuna tanıklık etmek üzere ülkelerinden Türkiye’ye -İstanbul’a- gelen İngiliz taraftarların sevinci had safhadaydı. Kupayı ve madalyaları alan oyuncular çiti atlayıp seyircilerle kucaklaştılar.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sinan Ateş suikastını azmettirenlerin hesaba çekilmesini en fazla isteyenlerdenim.. Fakat… 11 Mayıs 2024 | 2.316 Okunma ‘Normalleşme’den beklentiler karşılıksız mı kalacak? Öyle  düşünenler varsa da her siyasi hamle sonuç doğurur… 10 Mayıs 2024 | 739 Okunma CHP -Özgür Özel- AK Parti’nin eski oyun taktiğini şimdi ona karşı devreye soktu.. İlk raund CHP’nin…  09 Mayıs 2024 | 4.206 Okunma AK Parti’de esas dikkat edilmesi gereken, iktidarın saflarındaki ayrışma… 08 Mayıs 2024 | 2.541 Okunma İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 1.107 Okunma