Fehmi Koru Fehmi Koru

Biz ve onlar farkını hafife almamak lazım

Hepsi 10 dakikada oldu. UEFA Avrupa 2020 kapsamında iki komşu ülke -Danimarka ile Finlandiya- takımları maç yaparken, evsahibi takımın bir oyuncusu âniden kendini yere bıraktı. Kalp krizi geçirdiği hemen oracıkta...

13 Haziran 2021 | 885 okunma

Hepsi 10 dakikada oldu. UEFA Avrupa 2020 kapsamında iki komşu ülke -Danimarka ile Finlandiya- takımları maç yaparken, evsahibi takımın bir oyuncusu âniden kendini yere bıraktı. Kalp krizi geçirdiği hemen oracıkta anlaşıldı, birkaç saniye içerisinde sağlık görevlileri duruma müdahale etti, cihazlar çalıştırıldı, ölmek üzere olan hasta kendine getirilip hastaneye yetiştirildi.

Olayın vahameti yere düşen oyuncunun etrafını çeviren iki takımın futbolcularının yüzüne vurmuştu.

Kendi takımının oyuncuları, sağlık görevlileri duruma müdahale ederken ne yaşandığı herkes tarafından görülmesin diye, hastanın çevresine vücutlarını siper ettiler. Takımın kaptanı ilk andan itibaren duruma vaziyet ettiği gibi yaşananı saha kenarından izleyen hastanın eşini bilgilendirip yatıştırma görevini de üstlendi.

İlk yarının bitmesine birkaç dakika kala meydana gelen olayı tribünden izleyen onbinler sessizliklerini korudular.  

Maçı iki takımın teknik direktörleri ve kaptanlarıyla görüşerek yarıda bırakan hakem, hastanın kendine geldiği haberi ulaşınca, maçın geri kalan bölümünün 1,5 saat sonra oynanmasına karar verdi.

Ve maç tribünleri terk etmemiş, merakla ne olacağını bekleyen izleyiciler önünde gecikmeli de olsa tamamlandı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 146 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 895 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.370 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 753 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.290 Okunma