Fehmi Koru Habertürk Gazetesi

Ben uyarayım da...

Ankara’da 100’e yakın insanımızın hayatını kaybetmesine yol açan ikiz terör eylemini gerçekleştirenlerin iki erkek olduğu açıklandı; eylem yerinden alınan DNA’lardan hareketle kimliklerinin tespiti...

13 Ekim 2015 | 2.805 okunma

Ankara’da 100’e yakın insanımızın hayatını kaybetmesine yol açan ikiz terör eylemini gerçekleştirenlerin iki erkek olduğu açıklandı; eylem yerinden alınan DNA’lardan hareketle kimliklerinin tespiti de yakındır.

Kim olduklarını öğrendiğimizde rahatlayacak mıyız?

Onların da arkasında kim/ler ve hangi örgüt olduğunu, örgütün eylemi başka birileri hesabına yapıp yapmadığını öğrenene kadar işin peşini bırakmamalıyız.

Suruç’ta o kadar gencimizin canını alan terör eylemi sonrasında bıraktık da...

Teröristler, eylemlerini planlar, gerçekleştirmek için organize olur ve ölmeye hazır militanlarını sahaya sürerek hayata geçirirler. Bunların hepsi karanlık bir alanda olur biter. Eylemin üzerindeki perdeyi yırtmak isteyenin, son noktadan başlayarak planlama safhasına kadar eylemcilerin izini sürmesi gerekir.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 718 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 750 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.276 Okunma Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler… 25 Nisan 2024 | 3.217 Okunma CHP genel başkanı Özgür Özel, AK Parti genel başkanı da olan CB Tayyip Erdoğan ile Meclis’te çay içti.. Sıra Külliye’ye çıkmasında… 24 Nisan 2024 | 2.878 Okunma