Fehmi Koru Fehmi Koru

Başarısızlık kelle götürmez bizde.. Zaten başarısızlığı kabul eden de çıkmaz…

Her seçimden sonra yaşanan bu defa da tekrarlanıyor: Kazananlar kaybedenleri iç-hesaplaşmaya zorluyor… AK Parti çevresi CHP’de değişim yaşanması gerektiğini ısrarla hatırlatıyor… Önceki...

28 Haziran 2018 | 9.804 okunma

Her seçimden sonra yaşanan bu defa da tekrarlanıyor: Kazananlar kaybedenleri iç-hesaplaşmaya zorluyor…

AK Parti çevresi CHP’de değişim yaşanması gerektiğini ısrarla hatırlatıyor…

Önceki seçimlerde ne olduysa bu defa da farklı bir gelişmenin yaşanacağını sanmıyorum. Kimse kaybı üstüne almaz bizde, herkes tablonun bir yönüne bakarak kaybını kazanç gibi göstermeyi bilir.

Öyle olmasaydı seçimlerin sürekli kazananı Tayyip Erdoğan dışında lider ve yönetici düzeyindeki hiçbir siyasinin ömrü bir dönemden fazla olmazdı.

CHP’nin oyu bu seçimde beklenenin çok altında kaldı da, AK Parti son seçimdeki başarıyı gösterebildi mi? Liderinin ikinci tura kalma iddiasıyla seçim sürecini yürüten İYİ Parti sonuç tablosunda ne durumda? MHP beklentilerin üstünde bir oy aldı diye bayram ediyor, oysa oyları 2002 sonrasındaki bütün seçimlerde aldığından daha aşağıda değil mi?

Liderler ve onlarla birlikte partileri yönetenler, kimse merak etmesin, yerlerinden kıpırdamayacaklardır.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 22 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 75 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.354 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 752 Okunma Bir hadise var can (MHP) ile canan (AK Parti) arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor?…  26 Nisan 2024 | 4.283 Okunma