Fehmi Koru Fehmi Koru

AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği…

İyi Parti’de kurultay Müsavat Dervişoğlu’nu genel başkanlığa getirdi. Dört aday arasında geçen yarış ancak üçüncü turda tamamlanabildi. Bir lider partisi görüntüsündeydi...

28 Nisan 2024 | 0 okunma

İyi Parti’de kurultay Müsavat Dervişoğlu’nu genel başkanlığa getirdi. Dört aday arasında geçen yarış ancak üçüncü turda tamamlanabildi.

Bir lider partisi görüntüsündeydi İYİ Parti, ama işte gördük, Meral Akşener’den sonra herbiri delegede destekçisi bulunan üç aday çıktı, çıkabildi.

Hiç küçümsememek lazım.

CHP de, geçen yılki genel seçim sonrasında düzenlenen kurultayda genel başkan değişimine gitti. Yerel seçimde isabetli adaylarla yarıştığı için Türkiye’nin genelinde büyükşehir, il ve ilçe sayısı olarak da birinci parti olmaya hak kazandı CHP.

İYİ Parti’deki liderlik seçimini izlerken aklıma nedense AK Parti’deki durum geldi yerleşti.

Acaba herhangi bir sebeple Tayyip Erdoğan liderliği bırakmak isterse, onun yeri için kaç kişi ortaya çıkar?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tasarruf tedbirleri patronları sevindirmiş.. Cadde ve sokaklarda LED ışıklandırmaya geçilecekmiş… 14 Mayıs 2024 | 1.547 Okunma Fiyatların azdığı ülkemde devlette tasarruf tedbirleri paketi açıklanıyor.. Bu defa tutacak mı merakındayım… 13 Mayıs 2024 | 1.545 Okunma CHP’nin hamlelerine AK Parti’den karşı-hamle bekleyen dostumun sorusunu cevapsız bırakamadım 12 Mayıs 2024 | 2.085 Okunma Sinan Ateş suikastını azmettirenlerin hesaba çekilmesini en fazla isteyenlerdenim.. Fakat… 11 Mayıs 2024 | 2.510 Okunma ‘Normalleşme’den beklentiler karşılıksız mı kalacak? Öyle  düşünenler varsa da her siyasi hamle sonuç doğurur… 10 Mayıs 2024 | 767 Okunma