Fehmi Koru Fehmi Koru

Ahmet Hakan’dan da öğrenilecek doğrular var.. Dünkü yazısını kaçıran CHP’liler için yazdım

Daha önce nadiren yaptığım bir uygulamaya bugün başvuracak ve yazımın en az yarısını bir başka yazarın yazısına ayıracağım. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın...

21 Haziran 2023 | 6.725 okunma

Daha önce nadiren yaptığım bir uygulamaya bugün başvuracak ve yazımın en az yarısını bir başka yazarın yazısına ayıracağım.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın dünkü yazısına…

Gazetesinin ve bizzat kendisinin bilinen tavırları yüzünden CHP’lilerin -özellikle de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun- okuma zahmetine katlanmayacağını sandığım bu yazı, aslında en fazla o çevrede okunup tartışılmaya değer.

‘CHP’li medya’ diye adlandırılabilecek gazeteler ve televizyon kanalları ile onlarda görüşlerini yayımlayan yazarlar ve yorumculardan söz ediyor Ahmet Hakan.

Tespitleri “Seçim neden kaybedildi?” sorusuna yeni bir bakış açısı sunması bakımından önemli.

Aşağıda konuya ilişkin yazıyı bulacaksınız:

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sinan Ateş suikastını azmettirenlerin hesaba çekilmesini en fazla isteyenlerdenim.. Fakat… 11 Mayıs 2024 | 1.558 Okunma ‘Normalleşme’den beklentiler karşılıksız mı kalacak? Öyle  düşünenler varsa da her siyasi hamle sonuç doğurur… 10 Mayıs 2024 | 735 Okunma CHP -Özgür Özel- AK Parti’nin eski oyun taktiğini şimdi ona karşı devreye soktu.. İlk raund CHP’nin…  09 Mayıs 2024 | 4.192 Okunma AK Parti’de esas dikkat edilmesi gereken, iktidarın saflarındaki ayrışma… 08 Mayıs 2024 | 2.541 Okunma İsrail Gazze’yi ve Filistinlileri bitirmeden savaşı bitirir mi? Ateşkese verdiği tepkiden anladığımı özetledim 07 Mayıs 2024 | 1.107 Okunma