Fehmi Koru Fehmi Koru

ABD’de fark az olunca seçim yenilenmiyor, ama daha az oy alan kazanabiliyor… Doğru sanılan yanlışları düzeltiyorum…

Oylar sayılıp sonuçlar kesin olmasa da ortaya çıktığından beri meydana gelen kafa karışıklığı tarafların zihinlerini de bulandırmışa benziyor. Öyle olmasa hemen her gün yeni bir...

09 Nisan 2019 | 11.014 okunma

Oylar sayılıp sonuçlar kesin olmasa da ortaya çıktığından beri meydana gelen kafa karışıklığı tarafların zihinlerini de bulandırmışa benziyor. Öyle olmasa hemen her gün yeni bir tutarsız açıklamayla karşılaşmazdık.

Alın, CHP’nin İstanbul’da ipi göğüslediği halde rakibi tarafından yokuşa sürülen adayı Ekrem İmamoğlu‘nun yaptığı medyayla ilgili açıklamasını… İmamoğlu açıklamasında gazete ve televizyonları iki gruba ayırıyor, bir bölümünü -herhalde ‘iflah olmaz’ gördüğü için olmalı- bir kenara koyduğunu belirttikten sonra, daha merkeze yakın olmasını beklediği ikinci grubun yayınlarının tek taraflı olmasına tepki veriyor.

Özellikle Hürriyet-CNN Türk‘e ve Habertürk‘e…

CHP’nin yanlış bildiğinin doğrusu

Yanlış bir değerlendirmenin sonucu bir yaklaşımı yansıtıyor bu açıklama.

Belediye başkanlığı seçiminde CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile Ankara adayı Mansur Yavaş sandıktan rakiplerinin önünde çıktılarsa, bunu, medyanın kendilerine verdiği desteğe değil, tam tersine medyanın İmamoğlu‘nun şimdi şikayet konusu ettiği tek taraflı yayınlarının halkta uyandırdığı tepkiye borçlular.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 2.741 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 705 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.884 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.403 Okunma Partilerin başarısını getiren pek çok özellik var.. Onların hepsine ek olarak şans da gerekiyor.. İYİ Parti şansını kullanamadı… 27 Nisan 2024 | 754 Okunma