Burhan Ayeri Yeniçağ Gazetesi

Rekortmen pet su

Otomatiğe bağlanmış ilanlara dikkat edin. Bunların tamamında dişe dokunur bir şey yok. Ne pirinç, ne fasulye görüyorsunuz. Hele yağ ve süt ürünlerini yakalamanız mümkün değil. Ana maddeler...

28 Ağustos 2018 | 169 okunma

Otomatiğe bağlanmış ilanlara dikkat edin. Bunların tamamında dişe dokunur bir şey yok. Ne pirinç, ne fasulye görüyorsunuz. Hele yağ ve süt ürünlerini yakalamanız mümkün değil. Ana maddeler sadece market raflarında. O da her hafta zamlanarak karşınıza çıkıyor.

Çarşaf çarşaf yayımlanan reklamların assolistleri gazoz ve meyve suları. Aralara Çin malı teneke ve naylon aletler serpiştiriliyor. En korkuncu ay çekirdeği bile ithal. Kaliforniya cevizi ve Kanada kırmızı mercimeği gibi... Pardon, bu arada adı sanı duyulmamış mısır ve patates cipslerini de es geçmeyelim.

Bu ilanları veren çok şubeli marketlerden bir ricam var. Hiç olmazsa ayda bir kere ana yiyeceklerde indirim yapsınlar.

Asıl zam şampiyonu

Dövizdeki patlamaya akaryakıttaki subvansiyonun kesilmesi eklendi. Bunun üzerine pet şişe sulardaki artışı durdurmak ne mümkün. Yakın zamana kadar 35 kuruştan satılanlar önce 40'a, ardından 50'ye fırladı. Önceki sabah bir artırım daha farkettim 70 kuruş. Konunun sıkı takipçisi olduğum için bunlar benden kaçmıyor.

Adlarını verip reklamlarını yapmak istemediğim adı ünlüye çıkmış kimi suların fiyatı 1 TL

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma