Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Tek amaçları var ‘anormalliği/ibneliği’, ‘normal’ gibi göstermek!

Zaman zaman FETÖ iltisaklısı olduğu da ileri sürülen bir internet sitesi var..Bazı yazarları/muhabirleri, o suçlama ile aranıyor..T24 sitesinden bahsediyorum..

23 Temmuz 2019 | 4.210 okunma

Toplumun ahlakını bozmak için, artık gözlerinin hiçbir şeyi görmediğini ispatlayan bir röportajları vardı..

LGBTİ’lerle ilgili..

Bir baba, üç anne ile röportaj yapmışlar..

Çocuklar trans, gay türünden..

Reklamları olmaması için, kurdukları derneğin ismini es geçelim..

Toplumun nasıl esir alındığını, anne babaların cahilliklerini, nasıl bilgiç bilgiç “Biz bilmiyorduk, şimdi öğrendik” pozları ile anlattıklarını aktarayım, sizler de hayret edin..

Oğlunun trans olduğunu, yurtdışına üniversite eğitimi için gittiğinde öğrendiğini belirten baba, bakın neler anlattı:

“Kendisi zaten yurtdışında idi. Üniversite için gitmişti. Bir süre sonra aramıyor etmiyor, iletişim kuramıyoruz.. Bir gün iletişim sıkıntısı yaşadığımız günlerde, beni aradı, ‘Size anlatacağım bir şey var, ama yüzyüze olmalıyız, mimiklerini görmek istiyorum’ dedi..”

Devamında da, oğlunun trans olduğunu açıkladığını ve ilk anda başından kovalarla su döküldüğünü hissettiğini belirten baba, sonrasında birbirlerine destek olduklarını belirtiyor..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
RSF: Gazetecileri yargılamayın, öldürün! 05 Mayıs 2024 | 75 Okunma Bunlardan hesap sormazsanız, böyle tepenize çıkarlar! 04 Mayıs 2024 | 1.388 Okunma AYM: Taksim’de miting engellenemez/engellenir! 03 Mayıs 2024 | 831 Okunma Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 2.194 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.371 Okunma