Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Tehditler, şantajlar gırla! Masayı kim dağıtmış olur?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (06.02.2022)'' Tehditler, şantajlar gırla! Masayı kim dağıtmış olur?'' başlıklı yazısı.

06 Şubat 2023 | 765 okunma

 Yıllardır yazıyoruz. Aylardır hatırlatıyoruz. 

“Arkadaşlar sizler birbirinizi ‘faşist’, ‘komünist’ olarak niteleyen partilersiniz.. Sizler birbirinizi, ‘Atatürk düşmanı, yobaz, gerici’ ve ‘solcu ateist, din düşmanı’ olarak niteleyen partilersiniz.. Sizler birbirinizi, ‘Yüce Divan’a yollayacağız. Telekom yolsuzluğu cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğudur’ ve ‘CHP’lilerden ne köy olur ne kasaba.. Allah milleti bu adamların eline düşürmesin’ diye suçlayan partilersiniz.. Sizler bir arada olamazsınız..” dedik..

Hatta..

Masanın altındaki gizli ortağı da dikkate alarak, “Siz birbirinizi ‘terörist’ ve ‘eli kanlı derin devletin elemanları’ olarak suçlayan insanlarsınız. Siz nasıl yan yana gelebilirsiniz!” dedik.. 

“Hayır” dediler..

“Biz Erdoğan’ı indirme yolunda, birbirimize ettiğimiz her hakareti kabulleniriz. Kırmızı çizgilerimizin hepsini rafa kaldırırız. Dindar olanımız dini bir kenara koyar. Ateist olanımız, ateizmi bir kenara koyar.. Ülkücü olanımız ülkücülüğünü, Leninist olanımız da Leninizmi bir kenara koyar.. Tek hedef var, Milli Görüş Lideri Erbakan Hoca’nın hayatını adadığı ilkeleri bir bir gerçekleştiren Erdoğan’ı indirmek. Bunun için PKK’nın ne önemi var? Faili meçhullerin ne önemi var? Dinin ne önemi var? Ateizmin ne önemi var?” dediler ve..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu adam, Cumhurbaşkanı mı olacaktı? 06 Mayıs 2024 | 5.251 Okunma RSF: Gazetecileri yargılamayın, öldürün! 05 Mayıs 2024 | 584 Okunma Bunlardan hesap sormazsanız, böyle tepenize çıkarlar! 04 Mayıs 2024 | 1.644 Okunma AYM: Taksim’de miting engellenemez/engellenir! 03 Mayıs 2024 | 838 Okunma Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 2.204 Okunma