Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Mevlid gecesinde hangi yüzle kıyama duracaksınız?

Sorum, Ali Babacan’a.. Sorum Ahmet Davutoğlu’na.. Mithat Sancar’a.. Daha başkaları da var ama.. Ben bunların isimleri ile yetineyim, diğerlerini siz sıralayın..

28 Ekim 2020 | 1.954 okunma

Sorum, Ali Babacan’a..

Sorum Ahmet Davutoğlu’na..

Mithat Sancar’a..

Daha başkaları da var ama..

Ben bunların isimleri ile yetineyim, diğerlerini siz sıralayın..

Bu gece, Hz. Peygamber’in (sav) doğum yıldönümü..

Mevlid gecesine, buruk giriyoruz..

Hz. Peygamber’e (sav) hakaret edenlere hakettikleri cevabın verilemediği bir dünyada, bir de üstelik, o cevabı kısmen vermeye kalkışanların susturulmaya çalışıldığı bir gündemde bu geceyi yaşıyoruz..

Evet, dün TBMM’de örnek bir bildiri imzalandı..

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam karşıtı açıklamalarının telin edilmesine ilişkin bildiri yayınladı. 

Dört parti katıldı, ama dindarlıkları konusunda birçoğumuzdan daha samimi olduklarına kefil olacağım Kürt kardeşlerimizin oy verdiği HDP, o bildiriye katılmadı..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 12 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.430 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.460 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 979 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.815 Okunma