Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Güneş Motel, JW Marriot Otel.. Tarih tekerrür ediyor!

Güneş Motel, JW Marriot Otel.. Ve ibret alınmıyor ki, tarih tekerrür ediyor! Biz geçmiş yıllardan örnekler verdikçe, bize Z kuşağını gösterip, “Bu gençler o eski yılları bilmezler. Kime neyi...

08 Mart 2023 | 1.735 okunma

Güneş Motel, JW Marriot Otel.. Ve ibret alınmıyor ki, tarih tekerrür ediyor!

Biz geçmiş yıllardan örnekler verdikçe, bize Z kuşağını gösterip, “Bu gençler o eski yılları bilmezler. Kime neyi anlatıyorsun? Zaten faydası olmayan bir hatırlatma” diyorlardı..

“Hâlâ mı Ali Bey, hâlâ mı 28 Şubat? Hâlâ mı 12 Eylül öncesi hikayeler?.. Silkelen.. Kendine gel, hangi çağdayız..” diyorlardı..

“Eski çamlar bardak oldu.. Artık otellerde hükümet kurmak, darbe tehditleri ile hükümetleri yıkmak, başörtüyü yasaklamak, imam hatipleri kapatmak.. Bunları kimsenin dillendirdiği de yok, savunduğu da yok.. Bu malzemeleri bırak, geleceğe bak” diyorlardı..

“Senin bu anlattıklarından, emin ol, Z kuşağı hiçbir şey anlamıyor.. ‘Antidemokratik yapılanmalar’ ne demek? Siyasi partilerin 24 saatte birbirini nakzeden tavırlar geliştirmesi ne demek? Böyle şeyler eskilerde kaldı. Sen boşuna nefes tüketiyorsun” diyorlardı..

Şimdi geldik mi...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu adam, Cumhurbaşkanı mı olacaktı? 06 Mayıs 2024 | 18 Okunma RSF: Gazetecileri yargılamayın, öldürün! 05 Mayıs 2024 | 572 Okunma Bunlardan hesap sormazsanız, böyle tepenize çıkarlar! 04 Mayıs 2024 | 1.517 Okunma AYM: Taksim’de miting engellenemez/engellenir! 03 Mayıs 2024 | 834 Okunma Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 2.201 Okunma