Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

CHP, İP desteğine rağmen Fincancı, iftiradan çark etti!

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu'nun bugünkü (28.10.2022)''CHP, İP desteğine rağmen Fincancı, iftiradan çark etti!'' başlıklı yazısı.

28 Ekim 2022 | 1.569 okunma

CHP, darbeci generallere sahip çıktı..

28 Şubatçı darbeci generallerin cezaevinden tahliyesi için didinip durdu..

Ama PKK’lı teröristlere dağları bile dar eden muvazzaf subaylara kimyasal gaz kullanmakla suçlayanlara tek kelime itiraz etmedi.

Üstelik bir de, o iftirayı TBMM gündemine taşıma sözü veren milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na disiplin soruşturması bile açmadı..

Sonra o sözlerden dolayı gözaltı olduğunda, Özgür Özel ile sahneye çıkıp, “yanlış” dedi..

İşte bu CHP’ye rağmen, TSK’ya iftira atan Şebnem Korur Fincancı tutuklandı..

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini yağlı kazığa oturtma tehdidi yapan generalden şikayetçi olmaktan korktu..

“28 Şubat’ta yanlış yaptık. İmam Hatiplerin orta kısmını kapatacaktık. Bütün meslek liselerinin orta kısmı kapatıldı” diyerek, darbecilerin tehditlerine boyun eğmenin daha doğru olduğunu söyledi..

Kısacası, vazifesini ihlal eden TSK mensuplarına eyvallah etti.

Ama..

Aynı TSK’da, şimdi vazifesini kanundaki tanımı ile harfiyyen yapan, hatta canını ortaya koyarak PKK’yı bitirme noktasına getiren subaylara, iftira atanlara ise..

Tek kelime ile itiraz edemedi..

Milliyetçiliği, ülkücülüğü kimseye bırakmayan Meral Akşener’e rağmen.

İyi Parti’nin bu derin sessizliğine rağmen..

TSK’ya iftira atan Şebnem Korur Fincancı tutuklandı..

Ali Babacan, Fincancı’nın sözlerinin Türkiye’nin itibarını sarsmayacağını, ama devletin başındaki ismin açıklaması sonrasında başlatılan soruşturmanın Türkiye’ye zarar vereceğini söyledi.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
AYM: Taksim’de miting engellenemez/engellenir! 03 Mayıs 2024 | 531 Okunma Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 2.117 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.363 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.776 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.641 Okunma