Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Anlamıyorum, anlayamıyorum..

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tarihte görülmemiş şekilde; PKK’ya, hatta ABD ile ilişkisi çok net ortada olan YPG vesaireye karşı en ciddi mücadeleyi veren TSK’nın bağlı bulunduğu bakan olarak destanlar...

26 Kasım 2022 | 1.589 okunma

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tarihte görülmemiş şekilde; PKK’ya, hatta ABD ile ilişkisi çok net ortada olan YPG vesaireye karşı en ciddi mücadeleyi veren TSK’nın bağlı bulunduğu bakan olarak destanlar yazarken, “Hah hah ha.. Türk askerine çuval geçiren adamdan madalya almıştı” diye suçlama yapmak isteyenlerin gerçek amaçlarını anlamıyorum, anlayamıyorum..

28 Şubatçı Çevik Bir’lerin, Çetin Doğan’ların aynı ABD’den aldığı madalyalara sessiz kalanların dertleri ABD’yle samimi şekilde iş tutanları görmezden gelip, ABD’ye had bildirenleri itibarsızlaştırmak isterken esas amaç ne?

ABD başımıza çuval geçirirken, şimdi onun başına çuval geçiriliyor, birileri de bundan rahatsız oluyor, açıkça olayı böyle tanımlamıyor da.. TSK’da belli rütbeye gelmiş herkese verilen madalyayı gerekçe gösterip, ABD’ye boyun eğmeyenleri itibarsızlaştırmak istiyorsa..

Bu kadar net bir algı operasyonunu, bu milletin yutacağını mı sanıyorlar, anlamıyorum, anlayamıyorum.

Başörtünün yasal...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.270 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 975 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.813 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.658 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.417 Okunma