Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Ahlaksızları madara eden Maduro gerçeği!

Venezuela’daki darbe girişimi, maskeleri indirdi.. Nerden başlayalım? Amerika’dan başlayalım.. Sonrasında da Türkiye’dekilere kadar gelelim.. Amerika, ilk anda kirli yüzünü nasıl gösterdi? “Muhalefet lideri...

27 Ocak 2019 | 5.688 okunma

Venezuela’daki darbe girişimi, maskeleri indirdi..

Nerden başlayalım?

Amerika’dan başlayalım..

Sonrasında da Türkiye’dekilere kadar gelelim..

Amerika, ilk anda kirli yüzünü nasıl gösterdi?

“Muhalefet lideri Guiado’yu geçici başkan olarak tanıyorum” diyerek.

Ortadoğu’da petrolüne el koyamadığı ülkelere, “Size demokrasi getirmek istiyoruz” izahı(!) yaparak karışıklık çıkaran..

Petrolüne el koyduğu Ortadoğu ülkelerinde ise, krallarla kol kola girip, dünya pastası kesen Amerikalılar daha ne desin? Ahlaksızlıklarını daha nasıl ispatlasınlar?

İşe bakın..

Bir devlet.. Başka bir devletteki seçilmiş başkan yerine.. Kerameti kendinden menkul evliya örneğindeki gibi.. Oturduğu yerden kendisini başkan ilan eden muhalefetteki bir ismi devletin temsilcisi olarak tanıdığını ilan ediyor..

Hani şunu yapsa..

Belki tartışılır..

Dese ki; “Şu şu sebeblerle, mevcut başkan meşruiyetini kaybetmiştir. O ülkedeki hukuksuzluklara bu andan itibaren onay vermediğimizi göstermek için, Büyükelçimizi geri çekiyoruz!”

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.174 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 974 Okunma Aaaa, AYM Başkanı ne dedi? 27 Nisan 2024 | 1.813 Okunma Memnun musunuz, Saadetliler! 26 Nisan 2024 | 6.658 Okunma Şimdi anladınız mı, Deutsche Welle’den farkınız yok! 25 Nisan 2024 | 4.417 Okunma