Akif Beki Karar Gazetesi

İnanmıyorsa ‘bir bilen’e sorsun karalamacılar

Gönüllere hileyle girilemeyeceğini bilen, kelime oyunlarıyla da girilemeyeceğini bilir. Ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, onlardan biri.  

30 Mayıs 2019 | 3.732 okunma

Önceki iftar Anadolu Aslanları’na seslenirken “Gönüllere hileyle girilmez, buna inandık” dedi. Bütün İstanbulluları kapsayan, sadece hakikatleri anlatan bir dil kullanmaktan bahsetti.  

‘Terör örgütleriyle birlikte yöneteceklerini itiraf etmiş, ne dediğini bile bilemeyecek kadar kuklaymış’ gibi göstererek İstanbul’u CHP adayından almayı deneyeceklerini söylemedi. 

‘Rakibin sözlerini anlam kaymasına uğratarak, algı çarpıtması numaralarıyla seçmenin kalbi ve oyu kazanılabilir, neden böyle kazanmayalım’ demedi.  

Velev ki yapay rüzgarlar estirerek rakibi gözden düşürmenin Binali Yıldırım lehine bir katkısı, taraftar kızıştırmak gibi bir getirisi var. 31 Mart sonuçları gösterdi ki çok daha fazlasını götürüyor, kara propaganda zorlamalarıyla itibarsızlaştırma saldırıları. Cumhurbaşkanı Yardımcısı bunun gayet iyi farkında. Ama ona sormaları gerektiğinin ne AK Parti’nin  medyası farkında, ne de propaganda örgütleme merkezi. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 351 Okunma AK Parti’nin kıvrak zekâlı abilerle imtihanı 27 Nisan 2024 | 2.013 Okunma Bahçeli yaptı yine yapacağını 26 Nisan 2024 | 3.307 Okunma Yeni Anayasa neyi değiştirir? 25 Nisan 2024 | 571 Okunma Türkiye Yüzyılı THY yöneticilerine güzelmiş 24 Nisan 2024 | 1.348 Okunma