Akif Beki Karar Gazetesi

Al din hurafecisini vur seküler hurafeciye

Ankara’da psikolojik sorunları olan kadına çare aranan yer, Kayseri’deki sanayi sitesi.Telefonla danışılan ve tedavi metodu harfiyen uygulanan kişi, bir kaynakçı.Kaynakçının uzaktan muayeneyle koyduğu teşhisse...

14 Ocak 2022 | 1.369 okunma

Ankara’da psikolojik sorunları olan kadına çare aranan yer, Kayseri’deki sanayi sitesi.

Telefonla danışılan ve tedavi metodu harfiyen uygulanan kişi, bir kaynakçı.

Kaynakçının uzaktan muayeneyle koyduğu teşhisse kadına cinlerin musallat olduğu şeklinde.

Dedikleri yapılırsa kurtaracağını söyleyerek dikte ettiği reçete, cin kovma duası eşliğinde kadına oklavayla yüz kırbaç vurulup hacamat edilmesi.

Kırbaç seansını ailelerin huzurunda icra eden, 8 aylık koca.

Hacamat icrasının emanet edildiği ehil eller de bir ev kadınına ait.

Hasta rahatladı rahatlıyor, cinler ha çıktı ha çıkıyor derken tedaviye cevap alınamayınca tekrar tekrar görüş sorulan kişi, aynı kaynakçı.

İlave tavsiye, hastanın 23 gün kefaret orucu tutması ve üste kurban kesilmesi. Kadın, oruçluyken götürüldüğü adak yerinde tekrar fenalık geçirince bir tane daha kesilmesi.

Sonuç dün haberlerdeydi; baygın ve bitkin halde hastaneye kaldırılan 30 yaşındaki kadının, doktora yetiştirilemeden ruhunu teslim ettiği görüldü.

Mevtanın vücudunda morluklar ve hacamat kesikleri bulununca şüpheli ölüm soruşturması başlatıldı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meğer kamu malına el uzatanlarmış hain 08 Mayıs 2024 | 28 Okunma Ne yumuşamalar gördük siyasette 07 Mayıs 2024 | 1.158 Okunma Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.543 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.085 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.537 Okunma