Ahmet Gürsoy Yeniçağ Gazetesi

Kılıçdaroğlu'na suçlama HDP'ye sessizlik...

Hepimizin aklıyla dalga geçiyorlar. Bizi, (affedersiniz sevmediğim ve yazılarımda kullanmayı istemediğim bir kelime ama) aptal yerine koyduklarını sanıyorlar. Ne diyor MHP kanadı? Özetle şunu diyor: CHP'liler HDP ile...

07 Ekim 2019 | 354 okunma

Hepimizin aklıyla dalga geçiyorlar. Bizi, (affedersiniz sevmediğim ve yazılarımda kullanmayı istemediğim bir kelime ama) aptal yerine koyduklarını sanıyorlar.

Ne diyor MHP kanadı?

Özetle şunu diyor: CHP'liler HDP ile ilişiğini kesmiyor. Kemal Kılıçdaroğlu bu için en başında yer alan kişi. HDP terörist olduğuna göre, CHP'de onunla işbirliği yaptığına göre CHP teröristlere destek veren partidir. Bu durumda; bunun sorumlusu CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu'dur.

Öyle ise Onu "Yüce Divan'a verelim. Dokunulmazlığını kaldıralım…."

Haliyle biz de sormadan edemiyoruz: Madem o kadar HDP'ye karşısınız ve madem o kadar teröristleri Meclis'te istemiyorsunuz; Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce neden HDP eş Genel başkanı Sezai Temelli'yi mahkûm etmiyorsunuz ya da ettirmiyorsunuz?

HDP ile ilgili komisyon kurduğunuzu söylemiyorsunuz. Sezai Temelli'nin dokunulmazlığı kaldırılsın demiyor/diyemiyor gözünü sevdiğimin MHP'si.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Açlıktan Anayasaya siyaset... 03 Şubat 2021 | 221 Okunma İktidar blokunun bileşenleri 01 Şubat 2021 | 248 Okunma "Z Kuşağı ne yapacak?" 30 Ocak 2021 | 256 Okunma Sadakat yahut biat 27 Ocak 2021 | 136 Okunma Reform yapılsa da uymaz 25 Ocak 2021 | 128 Okunma