Abdurrahman Dilipak Yeni Akit Gazetesi

Paralel yapı için yeni dönem

“Seçimden sonra 3 koldan bir operasyon başlatılırsa benim için sürpriz olmayacak..”diye not almıştım. Operasyon başlıyor.. Terör ve Paralel devlet operasyonu kapsam ve derinliğini artırarak devam edecek.. Paralel...

07 Kasım 2015 | 4.289 okunma

“Seçimden sonra 3 koldan bir operasyon başlatılırsa benim için sürpriz olmayacak..”diye not almıştım. Operasyon başlıyor.. Terör ve Paralel devlet operasyonu kapsam ve derinliğini artırarak devam edecek..

Paralel yapı ile ilgili, yeni kapsamlı bir dalga geliyor. Örgütün emniyet, media, sermaye ayağı ile ilgili bir operasyonun kokusunu alıyorum. Seçim sürecinde iç ve dış haberleşmelerinde çok fazla açık verdiler. Birileri zaten şimdiden umudunu kaybetti. Kaçmak için çantaları hazır ama, kaçış yolları boş değil.

PKK da bu seçim sürecinde suçüstü oldu. Ankara suikastını yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.. PKK’nın DAEŞ görüntüsü altındaki operasyonları, Paralel yapı ve Beyaz Türkler, malum sermaye ile derin ilişkileri de deşifre oldu..

Zaten PYD’nin bir yandan PKK öte yandan Esed, MOSSAD ile derin bağları da ortaya döküldü. PYD hem DAEŞ ile savaşıyor, hem PKK ile kol kola, hem de Türkiye’de PKK lehine DAEŞ etiketi ile kanlı terör eylemleri düzenliyor.

Son zamanlarda ele geçen teröristlerin üstlerinde, arabalarında, evlerinde ele geçen kimlikler her şeyi ispatlıyor. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.054 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma