Abdurrahman Dilipak Yeni Akit Gazetesi

Kovboy öyle buyurdu!

Sam amca şaşkın ördek gibi. Bizi hâlâ “ucuz asker deposu”, “oltayı yutan balık” filan zannediyor herhalde. Bir terör örgütü ile müttefikini eşleştirmek gibi gariplikler...

16 Ekim 2016 | 1.866 okunma

Sam amca şaşkın ördek gibi. Bizi hâlâ “ucuz asker deposu”, “oltayı yutan balık” filan zannediyor herhalde. Bir terör örgütü ile müttefikini eşleştirmek gibi gariplikler sergiliyor..

Türkiye’yi Teksas, Arizona ya da Nevada’da filan bir yer mi zannediyorlar yoksa..

Musul operasyonunu PKK ile Halep operasyonunu PYD ile beraber yapacakmışız!..

Türkiye FETÖ ile savaşıyor, Sam amca FETÖ ile kol kola.

Türkiye PKK ile savaşıyor, Sam amca PKK ile birlikte.

Türkiye PYD ile savaşıyor, Sam Amca PYD ile kol kola.. PYD karakolunda ABD bayrağı asılı, Amerikan askerinin omuzunda PYD arması var..

Bu tezgahta kim kimdir? Kimin eli kimin cebinde.. PKK Marksist değil mi idi, ABD emperyalist, kapitalist bir ülke değil mi idi?

FETÖ, PKK, PYD’yi aynı çatı altında buluşturan ABD bölgede terörle mi savaşıyor gerçekten.. ABD Türkiye’yi tek başına Musul’da da istemiyor, Haleb’de de.. Sahi bu iki şehri DAEŞ’e teslim eden kimdi.. DAEŞ Türkiye sınır bölgesinde operasyon yapıyor, sivil halkı oradan çıkartıyor. ABD’nin başını çektiği uluslararası koalisyon gelip DAEŞ’i vuruyor, DAEŞ’den boşalan yere gelip PYD yerleşiyor. Kirli, karanlık ve kanlı bir oyun oynanıyor..

Sam amca PYD’ye silah veriyor, PYD silahı PKK’ya veriyor. PKK da Türkiye’ye karşı operasyon yapıyor. ABD kimden yana.. Ya da ne yapmak istiyor? Bu karşılıklı iyi ilişkiler ve NATO ittifakı ile açıklanabilir mi?

PKK terör örgütüdür ve ABD PYD ile suç ortağıdır..

Türkiye’yi Irak’ta ve Suriye’de engelleyen, terör örgütüne zaman kazandıran, terör örgütünün tasfiyesini önleyen ABD ve İngiltere’dir.. Çünki o örgütlerin varlığı ABD, İngiltere ve Fransa’nın o bölgede varlığının gerekçesini oluşturmaktadır.. Bunlar Türkiye’de Erdoğan’ı istemiyor. Aynı şekilde Irak’ta ve Suriye’de de İslami bir yönetim istemiyorlar..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma