FETÖ kumpasına kurban gidenlerin mağduriyetleri giderilmeli

Türkiye, 15 Temmuz'da 200 yıllık yakın tarihinin en büyük darbe ve işgal girişimine maruz kaldı.ABD'nin ve AB ülkelerinin, İngilizlerin ve Yahudilerin yıllardır besleyip büyüttüğü, küre...

Türkiye, 15 Temmuz'da 200 yıllık yakın tarihinin en büyük darbe ve işgal girişimine maruz kaldı.
ABD'nin ve AB ülkelerinin, İngilizlerin ve Yahudilerin yıllardır besleyip büyüttüğü, küre ölçeğinde önünü açtığı bir örgüt, FETÖ, kullanılarak tarihimizin en büyük ihanetini yaşadı ülkemiz.
Ama Allah'a şükür, bu millet, göğsünü siper ederek tankları püskürttü ve tarihe geçecek muazzam bir destan yazdı. Burada Erdoğan'ın kararlı liderliği, belirleyici rol oynadı. Bunu söylemek bile gerekmiyor elbette.
FETÖ, sadece Türkiye'ye saldırının aşağılık bir taşeronu değildi; aynı zamanda, İslâm'ı dönüştürmeyi, protestanlaştırmayı ve küresel sistemin zorbalıklarına direnen tek din olan İslâm'ı küresel sisteme boyun eğdirerek tıpkı Budizm, Hinduizm, Şintoizm ve Zen gibi fosilleştirmeyi amaçlayan bin yıllık İslâm tarihinde son iki yüzyılda icat edilen ve kullanılan “paralel din” örgütlerinden en sinsisi, en tehlikelisiydi.
FETÖ'NÜN AMACI: MASUM İNSANLARI MAZLUM DURUMUNA DÜŞÜREREK ERDOĞAN'IN ALTINI OYMAK!
15 Temmuz saldırısı püskürtüldü ama FETÖ, saldırısını, iğrenç yöntemlerle sürdürmeye devam ediyor: Ekonomik olarak, sosyal-siyasî olarak Türkiye'ye zarar vermek için elinden gelen her türlü iğrenç yönteme başvuruyor: Kılıktan kılığa giriyor, Kemalist, ateist, PKK'cı kılığına bürünen hesaplarla bu ülkeye, bu ülkenin masum insanına verebileceği en maksimum zararın hesabını yapıyor!
FETÖ, hiç bir Müslüman cemaatte görülmeyecek karaktersizlikleri sergilemekten çekinmiyor: Yalan, iftira, kumpas gibi iğrenç yollara başvurarak masum insanları mazlum konumuna düşürecek her tür şeytanî yola başvurmaya devam ediyor hâlâ!
Bunlardan biri de KHK üzerinden tezgâhlandı: FETÖ'yle ilgisi olmayan insanların telefonlarına bylock bulaştırdı; pek çok insanı bir anda bylock'tan ötürü içeri attırdı, işlerinden ihraç ettirdi: Amaç, masum insanlara zulmetmek ve böylelikle Erdoğa'ın altını oymaktı!
İĞRENÇLİĞİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!
Burada başka yöntemlerle de masum insanlara iğrenç zulümler yapıldı: FETÖ, bürokrasideki her tür kılığa giren kriptolarını kullanarak, FETÖ'yle zırnık kadar ilgisi olmayan hatta bizzat tanıdığım ve FETÖ'yle kıyasıya mücadele eden insanları iftiralarla işlerinden uzaklaştırdı, içeri attırdı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düşünemeyen insan, Batılı Leviathan düzeni ve İslâm’ın direnişi 26 Nisan 2024 | 99 Okunma Kendini bil, Rabbini bil, haddini bil. Ya da: Kültürel olarak “iktidar” değilseniz, siyasî olarak iktidar olamazsınız! 22 Nisan 2024 | 1.723 Okunma Fiîlî işgal dönemi bitti, zihnî işgal çağındayız! 21 Nisan 2024 | 246 Okunma İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 969 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 919 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar