Yüzyıllık büyük oyun: Ehl-i Sünnet Omurga’nın çökertilmesi

Yazının sonunda söyleyeceğim şeyi, yazının başında söyleyeyim:Putin, bölgede “İsIâmlaşma tehlikesi var!” diyerek, “bakla”yı ağzından kaçırdı: Rusya'nın da, ABD'nin...

Yazının sonunda söyleyeceğim şeyi, yazının başında söyleyeyim:

Putin, bölgede “İsIâmlaşma tehlikesi var!” diyerek, “bakla”yı ağzından kaçırdı: Rusya'nın da, ABD'nin de, İngilizlerin de, İsrail'in de orta vadede hedefi, bölgede, PYD-PKK üzerinden laik, İslâm'sız bir Kürt devleti kurmak; uzun vadede ise, İran'ın önünü açarak ve bin yıllık akîdevî, fikrî ve coğrafî Ehl-i Sünnet Omurga'yı yerle bir ederek, İslâm dünyasını tam ortadan ikiye yarmak ve İslâm dünyasına bir daha belini doğrultamayacağı büyük bir darbe vurmak!

Türkiye'de derin nefes alarak ve tarih felsefesi yaparak bölgemizde yaşananları derinlemesine okuyacak çapta bir entelijansiya olmadığı için bu söylediklerimi anlayacak ve burun kıvırmayacak insan sayısının az olduğunu biliyorum.
Ama olsun, bizim gibilerin kaderi hep yel değirmenlerine karşı savaşmak oldu tarih boyunca. Bugün söylenmesi gereken söylenmezse, yarın, kendi kendimize söylenmenin, dövünmenin hiç anlamı ve faydası olmayacak zira.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düşünemeyen insan, Batılı Leviathan düzeni ve İslâm’ın direnişi 26 Nisan 2024 | 147 Okunma Kendini bil, Rabbini bil, haddini bil. Ya da: Kültürel olarak “iktidar” değilseniz, siyasî olarak iktidar olamazsınız! 22 Nisan 2024 | 1.723 Okunma Fiîlî işgal dönemi bitti, zihnî işgal çağındayız! 21 Nisan 2024 | 246 Okunma İran tehlikesinin boyutlarını kavrayabilmiş değiliz!  19 Nisan 2024 | 969 Okunma Fars emperyalizmi ve Şiî yayılmacılığı-3 15 Nisan 2024 | 919 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar