Kemal Bey’e suIkastı 20 gün önce haber verdim

Sevgili okurlarım,önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,ülkemizde kardeş kavgası çıkarmak isteyen hainlerin hedefi oldu.Kılıçdaroğlu teröristlerin suikast girişiminden salimen...

Sevgili okurlarım,
önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,ülkemizde kardeş kavgası çıkarmak isteyen hainlerin hedefi oldu.
Kılıçdaroğlu teröristlerin suikast girişiminden salimen kurtulurken bir askerimiz şehit düştü.
Küresel kumpasçıların maşa olarak kullandıkları bölücü teröristler dün de Cizre'de katliam yaptı.
Bombalı terör eyleminde 11 polisimiz şehit olurken 78 yurttaşımız yaralandı.
Bugün köşemde CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray'la yaptığım söyleşiye yer veriyorum.
Zira Çıray, yaklaşık 20 gün önce Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ile görüşmüş ve kardeş kavgası peşinde koşan hainlerin 1 numaralı hedefi olduğunu söyleyerek, çevresindeki güvenlik önlemlerinin artırılmasını önermişti.
Peki CHP'nin gayretli milletvekili bu bilgiye nasıl ulaşmıştı? Ayrıca saldırının ardında hangi gerçekleri görüyordu. Bu sarmaldan çıkış yolu ona göre neydi?
İşte sorularım ve Aytun Çıray'ın sarsıcı tespitleri:

İKTİDAR ZEMİN HAZIRLADI

U.D.: Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı için sayın Başbakan da “Bu bir suikast girişimidir” dedi. Siz de adeta böyle bir saldırının beklendiğini ifade ettiniz. Bu ifadeleriniz bir bilgiye mi dayanıyordu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.376 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 110 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 412 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 329 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar